Liikunta ja kuntokeskus linkit

Fysioakatemia Oy tekee fysioterapiahoidot suurella ammattitaidolla ja kokemuksella. Kaikki hoitomme ovat tosi asiakaskeskeisiä. Esimerkiksi yrityksen työntekijät suorittavat huolellisen haastattelun, jossa selvittävät ongelman historian ennen kuin he alkavat fysioterapiahoidon. Yritykseltä saat myös aina alan viimeisimmän tietotaidon vammojen hoidosta ja kuntoutuksesta. FysioAkatemian toimintoalue on koko Järvenpää lähialue esim.: Tuusula, Kerava ja Mäntsälä. Siis jos asut näissä paikkakunnissa ja etsit taitavaa fysioterapeuttia, ota siinä tapauksessa yhteyttä FysioAkatemiaan!
Fysioterapia Järvenpää, Tuusula ja Kerava – FysioAkatemia Oy

Urheiluhieronta Järvenpää - FysioAkatemia Oy

Olipa tavoitteesi painon pudottaminen, terveyden edistäminen tai energisyyden lisääminen, me Studio One:ssa autamme sinua toteuttamaan kaiken tämän!/
Turku Personal Trainer joka voi muuttaa sinun elämäntavan!

Turku ja hieronta - Hyvinvointivalmennus Studio One, Järjestä tyky – päivä Turku alueella.

Oletko opettaja, ja ehkä ihmettelet mistä voisi ostaa lasten liikuntavälineet hyvään hintaan. Haluatko että sinun opiskelijasi alkaa liikkumaan enemmän välitunneilla? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ottaa yhteyttä yritykseen Salsales Oy. Heillä on laaja valikoima erilaisia lasten liikuntavälineitä. Ota siis yhteyttä jo tänään!
Lasten liikuntavälineet - Salsales Oy

Agilityradat koko Suomeen