Muut linkit

Turun Täyskäännös Oy on täyden palvelun käännöstoimisto. Käännöspalvelut mitä on saatavilla ovat esimerkiksi kielentarkistuspalvelu, kyselytutkimukset ja vuosikertomukset. Tarjolla korkealaatuisia käännöksiä yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Nopea toimitus olisi Helsinki tai Rovaniemi.
Laadukkaat käännöspalvelut Helsingin alueella - Turun Täyskäännös Oy

Nopeasti toimiva käännöstoimisto myös Helsingin alueella., Käännöspalvelu Helsingin seudulla. Kokemusta ammattikääntämisestä neljältä vuosikymmeneltä.

Isännöintitoimisto Kekälinen on Helsinki – alueella työskentelevä asunto- ja kiinteistöosa keyhtiöiden isännöitsijä. Toimistolla on monivuotinen kokemus alalta ja on myös ISA – auktorisoitu. Yrityksen tunnusmerkki on että he aina antavat henkilökohtaisen palvelun asiakkaille ja haluavat aidosti ratkaista taloyhtiön haasteet sopimuksen sisällön mukaisella tavalla. Ota siis yhteyttä isännöintitoimisto Kekäliseen, jos haluat kokeneen ja asiakaskeskeisen yrityksen joka hoitaa taloyhtiösi haasteet!
Isännöintitoimisto Helsinki – Kekälinen

Luotettava taloyhtiö Helsinki-alueella, Erinomainen isännöitsijä toimipaikka Helsinki

Onko tähtäimessäsi hautaustoimisto, ja sijaintisi on Jyväskylä? Jos lähiomainen on nukkunut pois, ja sinulla on vastuu vainajan hautaamisesta, on olemassa paikka jonka puoleen voit kääntyä. On tosi raskasta surun keskellä ruveta keskittymään hautaamiseen liittyviin asioihin, kun oikeastaan vaan haluaisi surra rauhassa muiden surevien kanssa. Tässä elämän synkimmässä hetkessä Yliopistonkadun Kukka ja hautaustoimisto Jyväskylässä voi auttaa. Heiltä löytyvät erittäin monipuoliset palvelut kuten siunausaikojen varaus, arkunkantajat, kuljetukset Suomeen ja ulkomaille, valokuvaajan tilaaminen sekä paljon muuta. Tutustu heihin lisää käymällä sivustollaan, ja ota yhteyttä jo tänään!
Monta palvelua tarjoava hautaustoimisto Jyväskylässä


Pelastussuunnitelma on hyvä olla kiinteistöissä mutta myös muissa paikoissa joissa käy ihmisiä usein, kuten ravintolat ja päiväkodit yms. Sen tarkoitus on auttaa ihmisiä tunnistamaan eri riskejä joita on, ehkäistä onnettomuuksia ja tapaturmia, sekä varautumaan kun sellaista kuitenkin sattuu. Kun pelastussuunnitelma tehdään, käydään kohde läpi esim. huoltomiehen tai muun vastaavan kanssa, jossa otetaan huomioon eri turvallisuusriskit, talon tekniikka jne. Vantaalla toimii yritys BF Safe Oy joka auttaa juuri tällaisissa asioissa. Anna heidän laatia turvallinen pelastussuunnitelma teille. Ota yhteyttä jo tänään!
Räätälöity pelastussuunnitelma kiinteistöön – BF Safe Oy

Turvallinen väestönsuoja - BF Safe Oy

Luteiden torjunta täytyy tehdä silloin kun luteita on kodissasi. Yleensä ne kantautuvat kotiin matkalaukuissa jos olet ollut hotellissa tai muussa vieraassa paikassa. Ne voivat pesiytyä moneen paikkaan, ja selviävät kauan ilman ravintoa, mutta imevät verta ravinnokseen. Jos tällainen inhottava asia on kohdannut sinut, on aika suorittaa luteiden torjunta. Yritys joka auttaa tässä on Tähtipalvelut Stjerna. Kokemusta on yli 25 vuoden ajalta, joten luteiden torjunta on helppo nakki. Ota yhteyttä tänään!
Luteiden torjunta hyvin tuloksin

Tuholaistorjunta vankalla kokemuksella, Rottien torjunta onnistuneesti kauttamme

Jos sinä olet yrityksen omistaja ja haluat enemmän aikaa toimintaasi, laskutuspalvelu on silloin hyvä asia. Suomen Laatuperintä Oy voi hoitaa koko laskuttamisen puolestasi laskun lähettämisestä perintään saakka, jos niin pitkälle menee. He voivat hoitaa myös osan laskutuksesta jos se sopii paremmin. Jos palkkaat tämän yhtiön hoitamaan laskutuspalvelun teille, huomaat että sinulle jää tosi paljon aikaa muuhun tärkeään asiaan. Eli irrota itsellesi aikaa hommaamalla laskutuspalvelu. Ota yhteyttä tänään!
Luotettava laskutuspalvelu yrityksellesi

Meiltä hoituu oikeudellinen perintä

atenttihakemuksen voit tehdä jos haluat anoa patenttia sinun uudelle keksinnöllesi. Jos olet esimerkiksi tuottanut uuden koneen joka automaattisesti valmistaa karkkia, niin sinä voit tehdä patenttihakemuksen. Jos tarvitset apua juuri tässä asiassa, niin yritys Primrose Oy voi auttaa sinua. Ota siis tähän yritykseen yhteyttä!
Patenttihakemuspalvelua - Primrose Oy

patenttitoimisto joka voi auttaa sinua

Onko Kokkolassa olemassa tilitoimisto? Kyllä on. Yrityksen nimi on Viac Holding Oy ja he tarjoavat tilitoimistopalveluja suurella kokemuksella. Menepä heidän sivustolleen jos olet kiinnostunut heistä.
Tilitoimisto joka sijaitsee Kokkolassa

Kirjanpito - Kokkola