Koulutus linkit

Asutko Kuopiossa ja unelmoit moottoripyöräkortin hankkimisesta, ja sen avulla kiertää Eurooppaa ympäri? Vastaus uniisi on liikennekoulu Ässä! Yrityksellä on monivuotinen kokemus eri henkilöiden moottoripyöräkortin hankkimisen auttamisessa. Heidän henkilökuntansa on pedagoginen ja kärsivällinen; persoonallisuuden piirteitä joita he tartuttavat moottoripyöräkortin hankkijoihin. Minkälaiset opetus-moottoripyörät heillä sitten on? Vastaus tähän kysymykseen on: Hondan, BMW:n, Suzukin ja KTM:n moottoripyörät. Eikös kaikki edellä mainitut asiat kuullosta hyviltä? Jos vastaus on kyllä, älä epäröi! Ota heti yhteyttä yritykseen ja toteuta sinun suuri unelmasi!
Hanki Moottoripyöräkortti Kuopion kaupungissa

Autokoulu Kuopio - Liikennekoulu Ässä Ky, Ajokortti kuopio- Liikennekoulu Ässä Ky

Työyhteisön kehittäminen on tärkeää ottaa huomioon. Työyhteisö muodostuu työntekijöistään. Tavallisesti keskitytään henkilöstön tiimityö- ja vuorovaikutustaitoihin. Oikeanlainen johtaminen on tärkeää koko työyhteisön kehittämisen sekä toimivuuden kannalta.
Työyhteisön kehittäminen - Mastermentor


Pedacom Oy tarjoaa asiakaspalvelukoulutuspalveluja kaikille yrityksille jotka siitä kaipaavat. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuuden treenata asiakaspalvelutyössä vaadittavia vuorovaikutustaitoja. Pedacom implementoi asiakaspalvelukoulutuksia aina puolen päivän koulutuksista laveampiin hankkeisiin. Ota yrityksen jo tänään yhteyttä!
Asiakaspalvelukoulutus - Pedacom Oy

Esiintymiskoulutus - Pedacom Oy

Miksi alkusammutuskoulutus on tärkeää? Näin moni mielessään miettii, mutta eivät ajattele sitä että tulipalo voi syttyä tosi helposti ja nopeasti. Jos ihmiset olisivat tietoisia tulipalon syttymisen riskeistä, voitaisiin useimmat niistä estää ennen kuin ovat kunnolla syttyneet. Rescue Training House tarjoaa alkusammutuskoulutusta jokaiselle innokkaalle. Käy lukemassa lisää heidän sivuillaan, ja ota yhteyttä jo tänään!
Supertärkeä alkusammutuskoulutus saatavilla täällä

Laadukas ensiapukurssi meidän luona, Aika hankkia tulityökoulutus, me autamme, Työturvallisuuskortti hankittavissa täältä

Esiintymiskoulutus tuo varmuutta ilmaisuun. Mediakoulutus sopii asiantuntijoille, myyntiesittelijöille, luennoitsijoille ja esitelmien pitäjille – kaikille, jotka haluavat kehittyä esiintyjinä. Yksilötuntien lisäksi esiintymiskoulutusta ryhmille. Ota tarvittaessa yhteyttä!
Esiintymiskoulutus | Vantaa - Helsinki - Espoo | esiintymisvalmennuspakkanen.com